Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereOperationer

Vi foretager alle almindeligt forekommende operationer.

Alle kirurgiske indgreb foregår i fuld narkose.

Vi giver altid en let forbedøvelse som dels er smertestillende dels beroligende. Herefter får dyret en lille dosis bedøvelse i en blodåre som får det til at sove så tungt at vi kan lægge en tubus (slange) i dyrets luftrør. Herefter doseres narkosegas herigennem samtidig med at dyret får ilt. Vi anvender sevofluran som anæstesigas, en af de sikreste typer på markedet. Under narkosen er der altid mindst en veterinærsygeplejerske som overvåger narkosen mens dyrlægen opererer. Vi har fuld overvågning på bedøvede dyr. Det vil sige, at vi måler EKG, hjerterytme, CO2, iltmætning, puls, temperatur, vejtrækningsfrekvens og dybde.

Til mindre dyr har vi mulighed for at opsætte varme, hvor dyret ligger på en pude der gennemblæses med opvarmet luft. Herved mindsker vi det temperaturfald som ellers ofte ses ved narkose af små dyr.

Til alle ældre og overvægtige dyr opsætter vi væskebehandling så blodtrykket holdes normalt og organgennemstrømningen ikke nedsættes.

Vi anbefaler ligeledes en blodprøve forud for narkose. Heri vurderes enkelte værdier for lever, nyre, blodsukker mv. som kan have betydning for dyrets omsætning af narkosen.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.