Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereVi er på skolebænken

Efteruddannelse

Vi gør meget ud af, at efteruddanne vores personale. I faget er der mulighed for større efteruddannelser men også dags og tema kurser.

I efteråret er dyrlæge Rikke startet på et efteruddannelsesforløb hos Improve International indenfor intern medicin. Det er kort sagt diagnostik og udredning af patienter. Her undervises af specialister fra hele verden så nyeste viden præsenteres. Det er et 2 årigt forløb, der afsluttes med eksamen.

Vores autoriserede veterinærsygeplejerske Britta er i efteråret startet på efteruddannelse som fag- veterinærsygeplejerske indenfor anæstesi, som skal gøre hende til mester i bedøvelse og smertelindring af vores patienter. Det er et forløb af 1 års varighed på Københavns Universitet med afsluttende eksamen og titlen fagveterinærsygeplejerske.

Derudover har Signe og Anne nyligt været på opfriskningskursus i tandrøntgen hos specialdyrlæge Jens Ruhnau på Sjælland.

Signe har også været på halthedskursus.

I forvejen har Anne titlen fagveterinærsygeplejerske i tænder og Ole er fagdyrlæge med speciale i smådyr.

Vi synes alle, det er tilfredsstillende at lære det nyeste i faget og gør også meget ud af få alt det nye implementeret hos hele personalegruppen- så vi kan tilbyde Jer det bedste.

 

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.