Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mere

Hos os kommer dyrene først

Velkommen til Rødkærsbro Dyreklinik og Karup Dyreklinik

Familiedyrlægen hos Rødkærsbro Dyreklinik og Karup Dyreklinik er dit valg af dyrlæge, hvis du vil det nære og det trygge, både for dig og dit kæledyr.

Vi sætter en ære i at have god tid og er to alsidige smådyrsklinikker, som er veludstyret med moderne og velfungerende udstyr.

Vi tilbyder alt lige fra sundhedsundersøgelser til kirurgiske indgreb, herunder også røntgen, ultralydsscanning, kikkertundersøgelser samt tandbehandlinger og tandrøntgen. 

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi en af vores klinikker.

Det er nemt at komme til os om du så befinder dig i Rødkærsbro, Kjellerup, Viborg, Bjerringbro eller andre byer i området. Vi er familiedyrlægen nær dig.

Kontakt os
Flåtsæsonen er her!
Flåt sidder på blad

Flåterne vågner op fra marts til november ...

Flåterne vågner op, når temperaturen er over 5 grader, hvilket betyder, de typisk viser sig fra marts og frem til november. Derfor skal vi allerede nu til at beskytte vores kæledyr mod flåterne!

Flåter kan bære nogle meget smitsomme sygdomme (bl.a borreliose), som de kan overføre til både dyr og mennesker. Tag en snak med dyrlægen, om hvordan du bedst beskytter dit kæledyr mod flåterne.

Læs mere her
Giftige forårsblomster
Hund og blomster

Hold øje med de giftige forårsblomster

Her i foråret er der mange forårsblomster, der titter frem. Der er dog nogle af disse blomster, som er giftige for kæledyr.

Vær derfor opmærksom på, at dit kæledyr IKKE får poter eller snude i følgende blomster: anemoner, erantis, primula, liljekonvaller, påske-og pinseliljer, tulipaner og vintergækker.

Forgiftningssymptomerne varierer fra blomst til blomst.

Læs mere her

Hvad siger vores kunder?

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.